روشتهیه
كره، پودر شكر، هل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه زردة تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و با قاشق فلزي مواد را مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق چايخوري از خمير شيريني را برداريد و به شكل توپ درآوريد. سپس آنها را ابتدا در سفيدة تخممرغ بغلتانيد و بعد در گردو و پسته بچرخانيد و روي سيني شيرينيپزي بگذاريد. حالا سيني را در فر گرم كرده با دماي 170 درجة سانتيگراد قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همينكه شيرينيها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد.