آشپزباشی - آرزو گنجی
پوست سیبها را بگیرید و خرد کنید و همراه با کره (30 گرم) در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه ظرف را روی حرارت بگذارید و سیب را تفت دهید. سپس شکر،کشمش، آب پرتقال و پوست پرتقال را به سیب بیفزائید و بگذارید سیب بپزد و آبش کشیده شود.
حالا مخلوط سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
اکنون هر بار 4 ورق از خمیر یوفکا را بردارید و روی خمیرها کره آبکرده بمالید و هر 4 ورق را روی هم بگذارید.
اینک قدری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و خمیر را مطابق شکل ببندید و در سینی فر بچینید.
آنگاه اشترودل را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و با خلال پسته بیارائید.