Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:08

اشترودل سیب

اشترودل سیب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

نان یوفکا دالیا 16 عدد

سیب 5 عدد متوسط

کره 30 گرم

شکر 100 گرم

کشمش پلوئی  80 گرم

آب پرتقال 60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

پوست پرتقال رنده کرده

1 قاشق چایخوری

کره آبکرده 50 گرم

خلال پسته برای‌تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

پوست سیب‌ها را بگیرید و خرد کنید و همراه با کره (30 گرم) در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه ظرف را روی حرارت بگذارید و سیب را تفت دهید. سپس شکر،‌کشمش،‌ آب پرتقال و پوست پرتقال را به سیب بیفزائید و بگذارید سیب بپزد و آبش کشیده شود. 

حالا مخلوط سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

اکنون هر بار 4 ورق از خمیر یوفکا را بردارید و روی خمیرها کره آبکرده بمالید و هر 4 ورق را روی هم بگذارید.

اینک قدری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و خمیر را مطابق شکل ببندید و در سینی فر بچینید.

آن‌گاه اشترودل را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و با خلال پسته بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیدسر خوشمزهاشترودل سیبطرز تهیه اشترودل سیبمواد لازم برای تهیه اشترودل سیبدسر خوشمزه با سیب تعداد بازديد: 1586 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است