آشپزباشی - مریم امیری:
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و خمیر میلفوی را روی سطح آرد پاشیده به اندازة 20×40 سانتیمتر باز کنید. آنگاه مخلوط کره، عسل و خامه را روی خمیر بمالید. سپس شکر،گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید و آن را روی خمیر بپاشید. اکنون خمیر را از درازا و از هر دو طرف تا وسط تا کنید و بعد آن را روی هم برگردانید تا خمیر چهار لایه شود. اینک پالمرز را به عرض نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی بگذارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.
خواص گردو
مطالعات مشاهدهای نشان میدهند که مصرف مرتب مغزها میتواند خطر بروز سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش بدهد. تحقیقات انجام گرفته بر روی حیوانات نشان میدهند که مصرف گردو میتواند از بروز سرطان سینه، پروستات، رودهی بزرگ و کلیه پیشگیری کند. با این حال برای اثبات قطعیت این موضوع نیاز به مطالعات بالینی بیشتر بر روی انسانهاست.