آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
پنیر خامهای و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه شکلات سفید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین و خامه را به مایه فراهم کرده بیفزائید. اکنون بیسکویتها را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بچینید و قدری از کرم فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید.
اکنون روی کرم را با بیسکویت بپوشانید و دوباره قدری کرم روی آن بریزید و صاف کنید. به همین ترتیب بیسکویت و کرم را در قالب قرار دهید تا همه مواد مصرف شوند.
آنگاه بیسکویت کیک را دست کم 3 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد و آماده مصرف شود.