Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

اسلايس كارامل

اسلايس كارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لـازم

آرد..................... 150 گرم

بيكينگ‌پودر ..............يك‌‌دوم قاشق چايخوري

پودر نارگيل..................80 گرم

شكر قهوه‌اي.............150 گرم

كره‌ي آب‌كرده............... 125 گرم

 

مواد لازم مياني

شيرعسلي 1 قوطي............... 400 گرمي

كره.............. 30 گرم

عسل ............2 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي تهيه‌ي رويه

شكلات سياه خردكرده ..............200 گرم

روغن مايع.............. 2 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

فر (تاون) را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و يك قالب 20×30 سانتيمتري را چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد؛ به‌گونه‌اي كه كاغذ از دو طرف لبه‌ي طولي قالب

5‌ سانتيمتر بلندتر باشد. آن‌گاه آرد، بيكينگ‌پودر، نارگيل، شكر و كره را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آن را در قالب بريزيد و فشرده سازيد. حالا قالب را به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد تا شيريني طلائي‌رنگ شود. اكنون مايه‌ي مياني را روي لايه‌ي قبلي بريزيد و شيريني را 10 دقيقه‌ي ديگر بپزيد. بعد شكلات رويه را روي اسلايس بريزيد و صاف كنيد و آن را به مدت يك شب در يخچال نگه داريد. اينك شيريني را به اندازه‌ي دلخواه ببريد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.

روش تهيه‌ي مواد مياني: همه‌ي مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و به مدت 15 دقيقه، روي حرارت ملايم هم بزنيد تا طلائي‌رنگ شود.

روش تهيه‌ي مواد رويه

شكلات و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و به روش بن‌ماري آب كنيد.

 

خواص  عسل

عسل، اثرات مطلوبی بر بدن ما دارد و یک محصول بیولوژیکی فعال است که دارای ترکیبات غنی و پیچیده می باشد. ترکیب دقیق آن بستگی به گل هایی دارد که زنبورها از آن تغذیه می کنند. هر چیزی که در این محصول وجود دارد برای سلامت انسان ضروری و مفید است. بیش از ۳۰۰ ماده در انگبین وجود دارد که به طور مطلوب بر روند متابولیک بدن تاثیر می گذارد.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیطرز تهیهاسلايس كاراملطرز تهیه اسلايس كارامل تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟