روشتهیه
فر (تاون) را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و يك قالب 20×30 سانتيمتري را چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد؛ بهگونهاي كه كاغذ از دو طرف لبهي طولي قالب
5 سانتيمتر بلندتر باشد. آنگاه آرد، بيكينگپودر، نارگيل، شكر و كره را در كاسهاي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آن را در قالب بريزيد و فشرده سازيد. حالا قالب را به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد تا شيريني طلائيرنگ شود. اكنون مايهي مياني را روي لايهي قبلي بريزيد و شيريني را 10 دقيقهي ديگر بپزيد. بعد شكلات رويه را روي اسلايس بريزيد و صاف كنيد و آن را به مدت يك شب در يخچال نگه داريد. اينك شيريني را به اندازهي دلخواه ببريد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيهي مواد مياني: همهي مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و به مدت 15 دقيقه، روي حرارت ملايم هم بزنيد تا طلائيرنگ شود.
روش تهيهي مواد رويه
شكلات و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و به روش بنماري آب كنيد.
خواص عسل
عسل، اثرات مطلوبی بر بدن ما دارد و یک محصول بیولوژیکی فعال است که دارای ترکیبات غنی و پیچیده می باشد. ترکیب دقیق آن بستگی به گل هایی دارد که زنبورها از آن تغذیه می کنند. هر چیزی که در این محصول وجود دارد برای سلامت انسان ضروری و مفید است. بیش از ۳۰۰ ماده در انگبین وجود دارد که به طور مطلوب بر روند متابولیک بدن تاثیر می گذارد.