گروه شیرینی پزی
شكلات سفید و كره را به روش بنماری آب كنید. آنگاه سفیدهی تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد.
سپس پودر شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
حالا سفیدهی تخممرغ را با شكلات آبكرده مخلوط كنید و بادام خرد كرده، بادام آسیاب كرده و مربای پوست پرتقال را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون مایهی فراهمكرده را در فویل قرار دهید و به شكل مثلث در آورید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.
حال مواد رویه را رویش بمالید و در پرك بادام بغلتانید و به عرض 1 سانتیمتر ببرید.
روش تهیهی مواد رویه: شكلات را خرد كنید و همراه با كره به روش بنماری آب كنید.