آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره، شکر قهوهای و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط همزن، بزنید تا صاف و یکدست شود (حدود 2 دقیقه).
آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مواد خشک را همراه با پرک جو و آلبالو درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
اکنون بیسکویتها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه بیسکویتها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.