آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، پودر قهوه و نمك را در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه كره و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود .
بعد مخلوط آرد و وانيل را به آن بیفزائید تا خمير يكدستي حاصل شود. حالا خمير فراهم کرده را در کیسه نایلونی قرار دهید و ٣٠ دقيقه در يخچال بگذاريد.
سپس خمير را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ٣ ميليمتر باز كنيد و با برشگر به قطر ٤سانتيمتر قالب بزنيد.
در سيني شيرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچينيد. اکنون سینی را به مدت ١٠دقيقه در يخچال بگذاريد و بعد بیسکویت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.
همینکه بیسکویتها خنک شدند، هر دو عدد از آنها را با كرم به هم بچسبانيد.
روش تهیه كرم:
خامه را روی حرارت ملایم گرم کنید و بعد شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات حل شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.
آنگاه کرم را در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد آن را با همزن برقی بزنید تا سبک و قابل مصرف شود.