طرز تهیه شیرینی مثلث های طلایی
سینی فر (تاون) را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، شكر و عسل را با همزن برقی بزنید تا سفید، سبك و یكدست شود. حالا كشمش و جو را اضافه كنید. بعد مخلوط دو آرد را بیفزائید. حالا با استفاده از قاشق فلزی، مواد را هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را روی كاغذ آلومینیومی بگذارید و آن را به شكل مثلث درآورید و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون با استفاده از چاقوی تیزی، خمیر را به ضخامت 5/0 سانتیمتر برش دهید. آنگاه در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید تا كمی طلائی رنگ شود.