آشپزباشی - مریم امیری
کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی برنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را افزوده و مخلوط سازید.
حالا مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود و بعد روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
شیرینی را به مدت تقریبی 10 - 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، بین هر دو عدد قدری کرم بمالید و در صورت دلخواه، شیرینیها را با شابلون و اسپری طلایی بیارائید.
روش تهیه کرم: کرمفیل را با مارمالاد مخلوط کنید و گیلاسهای شکری را کاملا ریز خرد نمائید و به کرم بیفزائید.
یادآوری: میتوانید کرمفیل را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.