آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
سفیده تخممرغها، شکر و کرم تارتار را در کاسهمناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت بخارآب جوش قرار دهید.
آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و شکر براحتی در سفیدهها حل شود تا مرنگ صاف و براقی به دست آید. (به مدت 5-3 دقیقه).
سپس ظرف را از روی حرارت (بخار آب جوش) بردارید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ خنک شود (به مدت 10 دقیقه) .
حالا وانیل و پودر کاکائو را بیفزائید و مایه به دست آمده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره M1 بریزید و رزتهایی را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی که با صفحه سیلیکونی پوشاندهاید، بگذارید.
اکنون مرنگها را به مدت تقریبی 2ساعت در فر گرم کرده با دمای 90 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مرنگ خشک شود.
اینک در صورت دلخواه هر دو عدد را با شکلات آبکرده به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.