Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 آبان 1403 - 06:07

مرنگ شکلاتی

مرنگ شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

سفیده تخم‌مرغ  4 عدد درشت           

شکر 200 گرم

کرم تارتار یک‌چهارم قاشق چایخوری

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر کاکائو 25 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

سفیده تخم‌مرغ‌ها، شکر و کرم تارتار را در کاسهمناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت بخارآب جوش قرار دهید.

آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و شکر براحتی در سفیده‌ها حل شود تا مرنگ صاف و براقی به دست آید. (به مدت 5-3 دقیقه).

سپس ظرف را از روی حرارت (بخار آب جوش) بردارید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ خنک شود (به مدت 10 دقیقه) .

حالا وانیل و پودر کاکائو را بیفزائید و مایه به دست آمده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره M1 بریزید و رزت‌هایی را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی که با صفحه سیلیکونی پوشانده‌اید، بگذارید.

اکنون مرنگ‌ها را به مدت تقریبی 2ساعت در فر گرم کرده با دمای 90 درجه ‌سانتیگراد قرار دهید تا مرنگ خشک شود.

اینک در صورت دلخواه هر دو عدد را با شکلات آبکرده به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی مرنگآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی ویژه نوروزطرز تهیه مرنگمرنگ شکلاتیمرنگ خوشمزهمواد لازم برای تهیه مرنگ شکلاتی تعداد بازديد: 1388 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است