آشپزباشی - مریم امیری
قالب سلیکونی مربع را به گنجایش تقریبی هر یک 60 میلیلیتر چرب کنید.
کره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.
آنگاه پودر بیسکویت، مربای آلبالو، پوست پرتقال شکری، پسته و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و مخلوط کره و شیر عسلی را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را در حفرههای قالب بریزید و فشرده کنید و قالب را 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا شیرینیها را از قالب جدا نمائید و شکلات سفید را به روش بنماری آب کنید.
اکنون شیرینی ها را درون شکلات بغلتانید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد.
در صورت دلخواه، روی شیرینی را با رنگهای خوراکی و شکلات بیارائید.