آشپزباشی - آرزو گنجی
روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ، زرده تخممرغ و پودر هل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا پودر پسته، آرد برنج و آرد نول را درون مایه بریزید و مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بدست آید.
اکنون خمیر را بین دو نایلون و یا کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و با برشگر شیرینی زبان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
رویشان پودر پسته بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
آرد نول، آرد مخصوص شیرینی و کیک است که گلوتن کمتری نسبت به سایر آردها دارد و آرد سبکی میباشد.