تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط الك كرده آرد و بیكینگرا به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون گلاب و زعفران را نیز بیفزائید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود. سپس خمیر را در كاسه تمیزی قرار دهید و 2- 5/2 ساعت در دمای محیط نگه دارید.
در این میان هستههای خرما را در آورید و خرما را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا گردوی آسیاب كرده را به پوره خرما بیفزائید و مخلوط سازید. اینك هر بار به اندازه گردو از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید. سپس روی آن را تخت كنید و قدری از مخلوط خرما و گردو در وسط خمیر بگذارید و دوباره آن را به شكل توپ در آورید.
حالا روی هر یك از توپهای خمیر یك تكه گردو بگذارید و آنها را با فاصله از یكدیگر، در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید. آنگاه روی نانهای خرمائی، زرده تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. اینك نانهای خرمائی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.