آشپزباشی - آرزو گنجی
قالبهای تارتلت را به قطر ۱۲ سانتیمتر را چرب کنید. آنگاه مایه خمیر و شیر را در کاسة کوچکی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا حبابهایی روی آن ظاهر شود.
سپس در ظرف بزرگی شکر، رنده پوست لیمو، کره و تخممرغ را با هم مخلوط کنید و مایه خمیر ورآمده و آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود. و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
اینک خمیر را ۵ قسمت کنید و هر قسمت را با وردنه باز کنید و با برشگر به قطر ۱۲ سانتیمتر قالب بزنید.
خمیرها را کف قالبهای تارتلت بگذارید و مواد میانی را بین آنها تقسیم کنید. اکنون روی مواد میانی را با خمیر بعدی بپوشانید و زرده تخممرغ بمالید.
حالا آنها را در حدود ۲۰ دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود و بعد قالبها را در سینی بگذارید.
اکنون بوشز سیب را به مدت تقریبی در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.