Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 12:25

کلوچه زعفرانی

کلوچه زعفرانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

آرد..................... ۲ پیمانه

تخم‌مرغ................... ۲ عدد

 روغن جامد یا کره.............. ۱/۲ پیمانه

وانیل..................۱/۲ قاشق چای خوری

نمک.................. نوک قاشق چای خوری

کشمش.................اختیاری

شکر................... ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر............... ۱/۲ قاشق چای خوری

 زعفران دم‌کردۀ غلیظ................ ۲  قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا درون یک کاسۀ مناسب تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می‌کنیم، سپس با همزن دستی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا بافت مواد روشن و کش‌دار شود.

سپس مقداری زعفران به مواد اضافه می‌کنیم و بعد روغن را اضافه کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم و به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم.

بکینگ پودر و آرد الک شده را به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر باید در سه مرحله الک شود. اگر دوست داشتیم کشمشی باشد، آن را به خمیر اضافه می‌کنیم و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب می‌کنیم.

حالا بر روی خمیر سلفون می‌کشیم و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند و چسبندگی آن از بین برود.

دست‌های خود را کمی چرب کنید و از مواد بردارید و کمی گرد و پهن کنید. داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و با چنگال روی خمیر خط ایجاد کنید. در ادامه روی کلوچه‌ها را رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. برای پخت بدون فر نیز داخل تابه قرار دهید و درب تابه را بسته و روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا کلوچه پخته شود. بعد از سرد شدن کامل از روی کاغذ روغنی جدا کنید.

 

نکته: برای رومال یک زردۀ تخم‌مرغ را به همراه کمی دارچین و زعفران مخلوط کنید و کنار بگذارید.

برچسب ها: کلوچهوانیلکلوچه خانگیکشمش تعداد بازديد: 238 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟