طرز تهیه:
ابتدا درون یک کاسۀ مناسب تخممرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه میکنیم، سپس با همزن دستی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا بافت مواد روشن و کشدار شود.
سپس مقداری زعفران به مواد اضافه میکنیم و بعد روغن را اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم و به مدت یک دقیقه هم میزنیم.
بکینگ پودر و آرد الک شده را به آن اضافه میکنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر باید در سه مرحله الک شود. اگر دوست داشتیم کشمشی باشد، آن را به خمیر اضافه میکنیم و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب میکنیم.
حالا بر روی خمیر سلفون میکشیم و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند و چسبندگی آن از بین برود.
دستهای خود را کمی چرب کنید و از مواد بردارید و کمی گرد و پهن کنید. داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و با چنگال روی خمیر خط ایجاد کنید. در ادامه روی کلوچهها را رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. برای پخت بدون فر نیز داخل تابه قرار دهید و درب تابه را بسته و روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا کلوچه پخته شود. بعد از سرد شدن کامل از روی کاغذ روغنی جدا کنید.
نکته: برای رومال یک زردۀ تخممرغ را به همراه کمی دارچین و زعفران مخلوط کنید و کنار بگذارید.