روشتهیه
كره و پودر قند را كاملاً بزنيد تا حجم آن 2 برابر شود. بعد 2 زرده و سپس 1 سفيده تخممرغ و هل را بيافزاييد. كمكم آرد سفيد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا خميري يكنواخت كه به دست نچسبد به دست آيد. براي تنظيم لطافت خمير در صورت ضرورت ميتوانيد از مقدار خيلي كمي ماست استفاده كنيد. بعد خمير را روي تخته كار آرد اندود به ضخامت نيم سانتيمتر پهن كنيد و با قالب دلخواه قالب بزنيد. بعد 1 عدد سفيده تخممرغ باقيمانده را با يك قاشق چايخوري پودر قند مخلوط كرده و با برس روي شيريني بماليد. روي شيريني را كنجد پاشيده آنها را در سيني فر چيده و با حرارت 175 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد تا زير و روي شيريني طلايي شود.