طرز تهیه باسلق
آب سرد را به تدریج به نشاسته بیفزائید و مخلوط را از صافی رد كنید تا صاف و یكدست شود. سپس مایه را در ظرف مناسبی بریزید، شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم مرتب به هم بزنید تا مایه غلیظ شود. حالا گلاب و كره را اضافه كنید و پیوسته مایه را هم بزنید تا جایی كه مایهی باسلق از ظرف جدا شود. اكنون آن را از روی حرارت بردارید و همین كه مایه كمی خنك شد، آن را روی نارگیل بریزید و پهن كنید سپس گردو را یك طرف خمیر قرار دهید و خمیر را دور گردو رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید. باسلق را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید بعد آن را به اندازهی دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: چنانچه بخواهید باسلق را به شكل لقمهای تهیه كنید. ابتدا سینی مناسبی را از نارگیل پر كنید و حفرههائی را در نارگیل ایجاد كنید. سپس درون هر حفره تكهای گردو بگذارید و مایهی باسلق را روی گردوها، درون حفره بریزید. سینی را در یخچال بگذارید تا باسلق كاملاً ببندد.