Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

شيرينی بادام شكری (بدون نياز به فر)

شيرينی بادام شكری (بدون نياز به فر)

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خمير بادام .......................500 گرم

گلاب.................... يك چهارم پيمانه

شكر درشت......................به ميزان لازم

رنگ‌هاي مجاز خوراكي...............به ميزان لازم

 

 مواد لازم براي خمير بادام:

پودر شكر ....................750 گرم

پودر بادام .......................250 گرم

زردة تخم‌مرغ.................. 2 عدد

آب انگور.................... 2 قاشق سوپخوري

گليسيرين.............2 قاشق چايخوري

آب ليموي تازه..................... 1 قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه خمير بادام:

پودر شكر را الك كنيد و يك پيمانه را كنار بگذاريد. پودر بادام را با پودر شكر مخلوط كرده در مركز آن حفره‌اي ايجاد كنيد. باقيماندة مواد را در ظرفي جداگانه مخلوط كرده و داخل حفره بريزيد و با دست يا قاشق چوبي تمام مواد را مخلوط كنيد. سپس بر سطح ميز، پودر شكر بريزيد و خمير را به مدت 3 تا 5 دقيقه ورز دهيد. در صورتي كه خمير چسبناك بود، پودر شكر را اضافه كنيد.

 

طرز تهية بادام شكري:

خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد. 2 قسمت آن را سفيد كنار بگذاريد و 2 قسمت ديگر را با رنگ‌هاي مجاز به رنگ دلخواه درآوريد. همة خمير را به اندازة مستطيل 10 در 35 سانت باز كرده يك تكه از خمير بي‌رنگ را زير قرار دهيد و با برس روي آن را گلاب بماليد و يك تكه خمير رنگي روي آن گذاشته و سپس بار ديگر سطح كار را گلاب بزنيد. تكة ديگر خمير رنگي را روي آن بچسبانيد و در نهايت تكه ديگر خمير بي‌رنگ را روي خمير زيرين چسبانده به مدت 15 دقيقه كنار بگذاريد. سپس خمير را به صورتي از ميان برش طولي بزنيد به طوري كه به دو نوار هم عرض مساوي تقسيم شود. سپس نوار را به صورت 1 سانت 1 سانت برش دهيد و بار ديگر به مدت نيم ساعت آن را در دماي محيط قرار دهيد. در نهايت هر تكه را دوباره به گلاب آغشته كرده و در شكر بغلتانيد و روي كاغذ روغني قرار دهيد تا خشك شود.

 

یادآوری

1ـ چنانچه نخواهيد از گلاب استفاده كنيد مي‌توانيد سفيدة تخم‌مرغ زده شده را جايگزين نماييد.

2ـ اين شيريني بعد از آنكه دانه‌هاي شكر به آن چسبيد بايد در ظرف در بسته نگهداري شود.

برچسب ها: شیرینیشیرینی بدون فرطرز تهیهشيرينی بادام شكریطرز تهیه شيرينی بادام شكری تعداد بازديد: 297 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است