طرز تهيه خمير بادام:
پودر شكر را الك كنيد و يك پيمانه را كنار بگذاريد. پودر بادام را با پودر شكر مخلوط كرده در مركز آن حفرهاي ايجاد كنيد. باقيماندة مواد را در ظرفي جداگانه مخلوط كرده و داخل حفره بريزيد و با دست يا قاشق چوبي تمام مواد را مخلوط كنيد. سپس بر سطح ميز، پودر شكر بريزيد و خمير را به مدت 3 تا 5 دقيقه ورز دهيد. در صورتي كه خمير چسبناك بود، پودر شكر را اضافه كنيد.
طرز تهية بادام شكري:
خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد. 2 قسمت آن را سفيد كنار بگذاريد و 2 قسمت ديگر را با رنگهاي مجاز به رنگ دلخواه درآوريد. همة خمير را به اندازة مستطيل 10 در 35 سانت باز كرده يك تكه از خمير بيرنگ را زير قرار دهيد و با برس روي آن را گلاب بماليد و يك تكه خمير رنگي روي آن گذاشته و سپس بار ديگر سطح كار را گلاب بزنيد. تكة ديگر خمير رنگي را روي آن بچسبانيد و در نهايت تكه ديگر خمير بيرنگ را روي خمير زيرين چسبانده به مدت 15 دقيقه كنار بگذاريد. سپس خمير را به صورتي از ميان برش طولي بزنيد به طوري كه به دو نوار هم عرض مساوي تقسيم شود. سپس نوار را به صورت 1 سانت 1 سانت برش دهيد و بار ديگر به مدت نيم ساعت آن را در دماي محيط قرار دهيد. در نهايت هر تكه را دوباره به گلاب آغشته كرده و در شكر بغلتانيد و روي كاغذ روغني قرار دهيد تا خشك شود.
یادآوری
1ـ چنانچه نخواهيد از گلاب استفاده كنيد ميتوانيد سفيدة تخممرغ زده شده را جايگزين نماييد.
2ـ اين شيريني بعد از آنكه دانههاي شكر به آن چسبيد بايد در ظرف در بسته نگهداري شود.