آشپزباشی – افسانه ظروفی
گلوكز 3 قاشق سوپخوری قهوه را در آب جوش حل كنید و همراه با شكر و گلوكز در ظرف مناسبی كه كف ضخیمی داشته باشد، بریزید. آنگاه ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود و دمای شربت به 280 درجه فارنهایت برسد.
سپس شربت را از روی حرارت بردارید و دایرههائی از آن را روی صفحه سیلیكونی بریزید. حالا روی هر كدام سیخ مخصوص آبنبات چوبی بگذارید و سیخ را 180 درجه بچرخانید تا كاملاً به آبنبات بچسبد. اكنون صبر كنید تا آبنبات خنك شود و ببندد.