آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه مخلوط الک کردة آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مایه فراهم کرده را در کیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره کنگره دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی شیرینیپزی بگذارید.
اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، هر دو عدد را با کرم به هم بچسبانید.
روش تهیه کرم: همه مواد را با هم مخلوط کنید و 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.