آشپزباشی - آرزو گنجی
کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه زرده تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
اینک شیرینیها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، قدری مارمالاد در مرکزشان بگذارید و شیرینی کوچکتر را روی آن بگذارید. سپس روی شیرینیها پودر شکر بپاشید.