روشتهیه
مارگارین را ذوب کرده و داخل ظرفی بریزید تا سرد شود. روغن مایع، ماست، سرکه، تخممرغ، بیکینگپودر و آرد را به آن افزوده و خمیری که به دست نچسبد، تهیه کنید. روی خمیر را با پارچه نمناکی پوشانده و 20 دقیقه استراحت دهید.
برای مواد میانی، کادایفها را جدا کرده و شکر و دارچین پاشیده و گردو را اضافه کنید.
از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و به اندازه نعلبکی باز کرده و داخل آن از مواد میانی قرار داده و ببندید و فرم توپی به آن بدهید.
شیرینیها را داخل سینی فر چرب شده چیده و روی آنها یک عدد فندق قرار داده و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. شیرینیها را از فر خارج کرده و بگذارید تا ولرم شوند و شربت ولرم را روی آنها بریزید.
برای تهیه شربت،آب، شکر و آب لیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. 20 دقیقه جوشانده و بعد کنار بگذارید تا ولرم شود.