آشپزباشی – آرزوگنجی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس سفیدههای تخممرغ را كمكم بیفزائید و همزدن را به طور پیوسته ادامه دهید تا مایه صاف و یكدست شود. حالا شیر را بیفزائید و مخلوط كنید و بعد زعفران، نمك، وانیلین و آرد را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اكنون آن را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایرههائی از آن را با فاصله از هم در سینی بگذارید. رویشان خلال پسته بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.