تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و اسانس را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
حالا آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را نیز درون مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون نیمی از آبنباتها را به خمیر افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به قطر 4 سانتیمتر رول نمائید و پس از پیچیدن در کاغذ روغنی، 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس آنها را به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد رویشان شکلات سفید بریزید و با باقیمانده آبنبات شیرینی را بیارائید.