آشپزباشی –افسانه اسفندياری
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حالا اسانس، آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشیشده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی فر بچینید.
اكنون مواد رویه را با قاشق روی شیرینیها بریزید و در فر به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلاییرنگ شوند. سپس از فر بیرون آورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و درداری بچینید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مخلوط نرم گردد.