آشپزباشی - آرزو گنجی
آرد و کنجد در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس گلاب و شیر را بیفزائید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و به شکل قیف درآورید.
اینک خمیرهای قیفی شکل را در روغن شناور سرخ کنید و روی هولة کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود .
سپس آنها را درون شربت بگذارید و پس از 3 دقیقه از شربت خارج کنید و داخلشان را با مخلوط کرم و پسته خرد کرده پر کنید و با پودر پسته بیارائید.
روش تهیه شربت: شکر، آب و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود. سپس آن را بجوشانید و بعد از 4 دقیقه، آب لیمو را بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری 1: برای پر کردن قیفهای کنجدی کرم را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید.
یادآوری 2: میتوانید کرمفیل وانیل را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.