آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
کره و شکر را در کاسة همزن برقی بریزید و هم بزنید تا رنگ کره روشن شود و مایة صاف و یکنواختی به دست آید. آنگاه زردههای تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس پودر فندق و آرد را به مایة فراهم کرده بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کیسة نایلونی قرار دهید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید. شیرینیها را به مدت تقریبی 10 – 12 دقیقه بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، رویشان را با شکلات و فندق بیارائید و در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.