تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
شیر، روغن مایع، تخممرغ و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه مخلوط آرد، بیكینگپودر، زیره و رازیانه را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. سپس روغن را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
حالا هر بار به اندازه یك فندق از خمیر بردارید، اندكی آن را پهن كنید و دانه دانه در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اكنون شیرینیها را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.