آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها و وانیل را بیفزایید و یک تا دو دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید.
حالا اسانس بادام را نیز اضافه کنید و بعد شیر و مواد خشک را بهطور یک در میان، درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.
اکنون فر با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با روغنی بپوشانید.
اینک مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره M1 و یا D2 بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل رزت روی سینی بگذارید.
آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، آنها را دو تا دو تا با مارمالاد و یا کرم به هم بچسبانید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید با رنگ خوراکی و قلمو روی کوکیها را رنگ کنید.