آشپزباشی - مریم امیری
قالب کمربندی را به ضلع 23 سانتیمتری با فویل بپوشانید. آنگاه قهوه را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس لیدی فینگرها را با قهوه مرطوب کنید و کف قالب کنار هم بچینید. حالا شکلات سفید را روی حرارت غیر مستقیم آب کنید و خامه را به آن بیفزائید.
اکنون نیمی از کرم گاناش فراهم کرده را روی لیدی فینگرها بریزید و قالب را 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
آنگاه باقیمانده لیدی فینگرها را به ترتیب قبل، روی کرم گاناش بچینید و باقیمانده کرم را رویش بریزید. اینک روی دسر را با کرم موکا پر کنید و رویش را بپوشانید.
سپس دسر را دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.
روش تهیه کرم موکا: شکلات و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) آب کنید. آنگاه زرده تخممرغها و آب پرتقال را به آن بیفزائید و بعد خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید.
پس از یک دقیقه، کرم را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد خامه فرم گرفته را در دو مرحله به آن بیفزائید.
یادآوری: آموزش بیسکویت لیدی فینگر را در شمارههای قبلی مجله داشتهایم که میتوانید برای دسترسی به آن به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.
این بیسکویتها در فروشگاههای لوازم قنادی و سوپر مارکتها نیز به فروش میرسد.