آشپزباشی- آرزو گنجی
نشاسته را همراه با شیر در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مایه را هم بزنید.
سپس هل یا وانیلین را درون مایه بریزید و آرد را كمكم اضافه كنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید.
حالا مایه فراهم كرده را صاف كنید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. اكنون روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
قالب مخصوص شیرینی پنجرهای را در روغن داغ كنید، در مایه فرو ببرید و دوباره در روغن بگذارید.
قالب را تكان دهید تا شیرینی از آن جدا شود. به همین ترتیب شیرینی پنجرهای را تهیه كنید و رویش مخلوط پودر قند و هل بپاشید.
یادآوری: چنانچه مایه از قالب جدا نشد، به این معنی است كه قالب بیش از حدداغ بوده است.