آشپزباشی
ابتدا فر(تاون) را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد كف سینی 30×30 سانتیمتری را چرب كنید و آرد بپاشید. حالا 90 گرم از شكلات را همراه با كره، به روش بنماری آب كنید و كنار بگذارید تا سرد شود.
اكنون در ظرفی مناسب، تخم مرغها، شكر قهوهای و وانیل را كمی با مفتول دستی بزنید تا كمرنگ شود. سپس مخلوط شكلات و كره را به آن اضافه كنید.
آنگاه آرد و بیكینگپودر را در كاسهای الك كنید، گردو و باقیماندهی شكلات را بیفزائید. اینك همهی مواد را مخلوط كنید و در قالب بریزید. بعد به مدت30 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شود.
اكنون برانیز را در قالب خنك كنید و برش بزنید. حالا برانیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.