روشتهیه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را باز کرده و در سینی فر بگذارید و لبهها را به اندازهی 5/2 تا 3 سانتیمتر به داخل برگردانید تا به صورت مربع درآید. وسط خمیر را با چنگال سوراخ کرده و لبهها را تخممرغ بمالید و شکر بپاشید، سپس به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. سینی را از فریزر خارج کرده و مستقیماً در فر بگذارید و به مدت حدوداً 15 تا 20 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و وسط نان را شکلات بریزید و بعد عسل و کمی نمک بپاشید و مجدداً در فر بگذارید تا وقتی که شکلات ذوب شود (حدود 2 دقیقه) و مراقب باشید تا نسوزد. در پایان رویش بادام بپاشید و برش بزنید. در صورت تمایل با بستنی سرو کنید.