Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 09:31

ناپلئون شکلات

ناپلئون شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خمیر هزارلا...................1 بسته

تخم‌مرغ................1 عدد

شکر درشت برای تزیین روی کار ..................  به مقدار لازم

شکلات شیری خرد شده..................50 گرم

عسل برای روی کار.......................به مقدار لازم

نمک...................به مقدار لازم

بادام بوداده و خرد شده....................2 قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را باز کرده و در سینی فر بگذارید و لبه‌ها را به اندازه‌ی 5/2 تا 3 سانتی‌متر به داخل برگردانید تا به صورت مربع درآید. وسط خمیر را با چنگال سوراخ کرده و لبه‌ها را تخم‌مرغ بمالید و شکر بپاشید، سپس به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. سینی را از فریزر خارج کرده و مستقیماً در فر بگذارید و به مدت حدوداً 15 تا 20 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و وسط نان را شکلات بریزید و بعد عسل و کمی نمک بپاشید و مجدداً در فر بگذارید تا وقتی که شکلات ذوب شود (حدود 2 دقیقه) و مراقب باشید تا نسوزد. در پایان رویش بادام بپاشید و برش بزنید. در صورت تمایل با بستنی سرو کنید.

برچسب ها: عسلخمیر هزارلاشیرینی ناپلئونیشیرینی خانگیناپلئون شکلاتطرز تهیه ناپلئون شکلات تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است