آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، آرد و پودر قند را با هم مخلوط كنید و كره را بیفزائید. آنگاه با سر انگشتان، كره و آرد را مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید. سپس پوست لیمو و آبلیمو را به آن بیفزائید و مایه را خمیر كنید.
حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه باز كنید و با برشگر ستارهای شكل، به قطر تقریبی 6 سانتیمتر قالب بزنید. حالا خمیرها را با فاصله در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه بپزید. بعد ستارهها را روی پنجره سیمی خنك كنید و مواد رویه را روی آنها بمالید و رنگ خوراكی را، به كمك خلال چوبی روی ستارهها بكشید. اكنون وسط هر یك از آنها یك مروارید بگذارید.
روش تهیه مواد رویه
پودر شكر و آبلیمو را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید. سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا مخلوط، صاف و یكدست شود.