Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

کوکی مارمالادی

کوکی  مارمالادی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 35 عدد

کره 125 گرم

پودر شکر 60 گرم

وانیل يك‌چهارم  قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آرد برنج 25 گرم

آرد ذرت 25 گرم

آرد 150 گرم

مارمالاد به دلخواه 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم امیری

کره، پودر شکر و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه زرده تخم‌مرغ را بيفزائيد و هم بزنید. حالا در ظرف دیگری آرد برنج، آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کنید و آن را به مایه فراهم كرده بيفزائيد و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس روی خمیر را بپوشانيد و یک ساعت در یخچال نگه دارید.  اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اکنون مهر مخصوص شيرینی را روی خمیر ها فشار دهید تا طرح آن روی شيرینی منتقل شود.

اينك شیرینی‌ها را به مدت تقريبي 10-12 دقيقة در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همينكه شيريني خنك شد، قدری مارمالاد در مرکز شيرینیها بگذارید. 

یادآوری 1: از نگاه تخصصی در دیکشنری‌های آشپزی و شیرینی پزی، آرد ذرت همان  نشاسته ذرت معنی می شود (cornflour=cornstarch) كه سبك و سفيد رنگ است.

آرد ذرتی كه زردرنگ است، پولنتا (Polenta) و يا yellow cornmeal ناميده مي‌شود (يادداشت سردبير)

يادآوری 2: میتوانيد برش‌گرها و مهرهای مخصوص شيرینی را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهيه كنيد.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریطرز تهیه کوکیمواد لازم برای تهیه کوکیآموزش پخت کوکیکوکی مارمالادیکوکی های خوشمزه تعداد بازديد: 2289 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است