آشپزباشی - مریم امیری
کره، پودر شکر و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه زرده تخممرغ را بيفزائيد و هم بزنید. حالا در ظرف دیگری آرد برنج، آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کنید و آن را به مایه فراهم كرده بيفزائيد و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس روی خمیر را بپوشانيد و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
اکنون مهر مخصوص شيرینی را روی خمیر ها فشار دهید تا طرح آن روی شيرینی منتقل شود.
اينك شیرینیها را به مدت تقريبي 10-12 دقيقة در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همينكه شيريني خنك شد، قدری مارمالاد در مرکز شيرینیها بگذارید.
یادآوری 1: از نگاه تخصصی در دیکشنریهای آشپزی و شیرینی پزی، آرد ذرت همان نشاسته ذرت معنی می شود (cornflour=cornstarch) كه سبك و سفيد رنگ است.
آرد ذرتی كه زردرنگ است، پولنتا (Polenta) و يا yellow cornmeal ناميده ميشود (يادداشت سردبير)
يادآوری 2: میتوانيد برشگرها و مهرهای مخصوص شيرینی را از فروشگاههای لوازم قنادی تهيه كنيد.