آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
كره، روغن مایع، ماست، تخممرغ، وانیلین و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را كمكم بیفزائید تا خمیر صاف و لطیفی به دست آید.
سپس هر بار مقداری از خمیر را بردارید و روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. حالا از مایه میانی به اندازه یك قاشق چایخوری روی هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید تا به شكل نیمدایره درآید. لبههای خمیر با بهم بچسبانید.
اكنون خمیرهای پركرده را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و با مواد رویه رویشان را تزئین كنید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه شیرینی را بپزید.
همینكه خنك شد، رویش پودرشكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه مایه میانی: پوست سیبها را بگیرید و رنده كنید. آنگاه سیب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سیب بپزد و آبش كشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و گردو و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.