طرز تهیه شیرینی شکلاتی با کارامل
ابتدا زرده و سفیدهی تخم مرغ را از هم جدا كنید. بعد در ظرف مناسبی آرد، پودر كاكائو و نمك را الك كنید و كنار بگذارید. حالا كره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید. سپس شكر را بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط شود. اكنون زردهی تخم مرغ را با شیر و وانیل مخلوط كنید و به مواد خشك اضافه نمائید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را در داخل كیسهی نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا هر بار از خمیر سرد شده به اندازهی یك قاشق چایخوری بردارید و به صورت توپ در آورید. بعد این توپهای خمیری را در سفیدهی تخممرغ – كه آن را كمی با چنگال زدهاید - فرو ببرید و در گردو بغلتانید. حالا این توپها را در سینی فر بچینید و وسط آنها را با انگشت شصت گود كنید و به مدت 10 دقیقه در فر (تاون) بپزید. سپس از فر خارج كنید و بلافاصله كارامل را در گودی هر یك از توپها بریزید. آنگاه شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا شكلات را با روغن جامد در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط سازید و به روش بنماری ذوب كنید. اكنون روی شیرینیها را با شكلات تزئین نمائید.
روش تهیهی مواد میانی (كارامل)
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. بعد تافی را بیفزائید و صبر كنید تا تافی در خامه حل شود و مخلوط صاف و یكدستی به دست آید. پس از سرد شدن، كارامل را مصرف كنید.
یادآوری: گفتنی است كه تافی، در بستهبندیهایی با وزنهای گوناگون، در فروشگاهها به فروش میرسد.