Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

شیرینی شکلاتی با کارامل

شیرینی شکلاتی با کارامل

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیرینی شکلاتی با کارامل 

تخم مرغ  1 عدد

آرد  150 گرم

پودر كاكائو   50 گرم

نمك  یك چهارم قاشق چایخوری

كرهی نرم  115 گرم

شكر  150 گرم

شیر 2 قاشق سوپخوری

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی (كارامل):

شكلات تافی 36 عدد

خامهی ساده  3 قاشق سوپخوری

گردوی خردكرده 130 گرم

مواد لازم رویه:

شكلات سیاه 75 گرم

روغن جامد 1 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه شیرینی شکلاتی با کارامل

ابتدا زرده و سفیدهی تخم مرغ را از هم جدا كنید. بعد در ظرف مناسبی آرد، پودر كاكائو و نمك را الك كنید و كنار بگذارید. حالا كره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید. سپس شكر را بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط شود. اكنون زردهی تخم مرغ را با شیر و وانیل مخلوط كنید و به مواد خشك اضافه نمائید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را در داخل كیسهی نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا هر بار از خمیر سرد شده به اندازهی یك قاشق چایخوری بردارید و به صورت توپ در آورید. بعد این توپهای خمیری را در سفیدهی تخممرغ – كه آن را كمی با چنگال زدهاید - فرو ببرید و در گردو بغلتانید. حالا این توپها را در سینی فر بچینید و وسط آنها را با انگشت شصت گود كنید و به مدت 10 دقیقه در فر (تاون) بپزید. سپس از فر خارج كنید و بلافاصله كارامل را در گودی هر یك از توپها بریزید. آنگاه شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا شكلات را با روغن جامد در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط سازید و به روش بنماری ذوب كنید. اكنون روی شیرینیها را با شكلات تزئین نمائید.

روش تهیهی مواد میانی (كارامل)

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. بعد تافی را بیفزائید و صبر كنید تا تافی در خامه حل شود و مخلوط صاف و یكدستی به دست آید. پس از سرد شدن، كارامل را مصرف كنید.

یادآوری: گفتنی است كه تافی، در بسته‌بندی‌هایی با وزن‌های گوناگون، در فروشگاه‌‌ها به فروش می‌رسد.

 

برچسب ها: طرز تهیه کیک شکلاتی با کاراملکیک شکلاتی با کارامل تعداد بازديد: 2647 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است