آشپزباشی - آرزو مقدم
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پوست موزها را بگیرید و موزها را رنده کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
سپس شکلات چیپسی ، پودر نارگیل، کره ، شکر و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. (خمیر کمی چسبنده میباشد)
حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.
اکنون توپهای فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر در سینی بچینید و با فشار دست رویشان را اندکی تخت کنید.
آنگاه سینی را در فر بگذارید و کوکیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
همینکه کوکیها پختند و خنک شدند، آنها را در ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.