آشپزباشی- آرزو گنجی
تخممرغها، ماست، بیكینگپودر و روغن مایع را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و آنگاه آرد را كمكم بیفزائید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد!
سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
سپس آن را به ضخامت نان لواش باز كنید و با برشگری به قطر10 سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید.
حالا گوشهی آن را به صورت پلیسه جمع كنید و در روغن بیندازید تا برشته شود.
اكنون گوشفیلها را در شربت خنكشده، بغلتانید و در صافی بریزید. اینك گوشفیل را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی شربت
شكر، آب، جوهر لیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را بجوشانید تا قدری غلیظ شود و به اصطلاح قوام پیدا كند.