آشپزباشی – مریم امیری
كره، وانیلین، پوست لیمو و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف، یكدست و كمرنگ شود. آنگاه آرد، آرد برنج و پودر نارگیل را با هم مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.
حالا خمیر را، قدری ورز دهید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر گل به قطر 5 سانتیمتر، گلهائی از خمیر ببرید و در قالبهای كوچك و چربكرده مافین بگذارید.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینیها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید. اینك صبر كنید شیرینیها داخل قالب خنك شوند. بعد داخلشان را با مارمالاد پر كنید و با ترافل بیارائید.
اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.