طرز تهیه بیسکویت جو:
آرد، بیكینگ پودر و دارچین را در ظرفی الك كنید و پودر شكر، جو پرك، پوست لیمو و پودرنارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس كره را ذوب كنید و با عسل و آب مخلوط سازید و پس از كمی خنك شدن، آن را به مواد قبلی بیفزائید و هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد آن را روی سطحی آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر برش دهید. خمیرهای برش خورده را با فاصله در سینی چربكرده، بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن بیسكویتها، آنها را در ظرف در دار و مناسبی نگهداری كنید.