آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه سرعت همزن را کم کنید و تخممرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد و رزماری را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
خمیرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان سفیده تخممرغ بمالید و اندکی شکر بپاشید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه در فر بپزید.