آشپزباشی
قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را چرب كنید و كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شود. آنگاه تخم مرغها را یكییكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخم مرغ، یك دقیقه آن را بزنید. سپس وانیلین را اضافهكنید.
بعد آرد و بیكینگپودر را با هم الك كنید و همراه با خامه، در چند مرحله به مایه كیك بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط نمائید. در نهایت شكلات سفید خردكرده را اضافه نمائید. حالا مایه را درون قالب بریزید؛ سطح آن را با آلبالو بپوشانید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید.
روش تهیه شربت: آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. بعد حرارت را تند كنید تا شربت قوام یابد. سپس آب لیموترش را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
یادآوری: كیك را داخل قالب خنك كنید. بعد شربت داغ را با قلممو روی آن بمالید.