ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
آرد، شكر و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد، كره را بيفزائيد و با نوك انگشتانتان مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. آنگاه مايه خمير را بيفزائيد و در وسط اين مواد حفرهاي بسازيد.
سپس شير را كمكم افزوده و مخلوط نمائيد تا مواد خمير شود. حالا خمير را روی سطح آرد پاشيده ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذاريد.
رويش را بپوشانيد و در جای گرم نگه داريد تا حجم خمير افزايش يابد و تقريباً دو برابر شود. اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به اندازه 15×38 سانتيمتر باز كنيد و كره بی نمك را روی آن بگذاريد.
سپس خمير را سه لا تا بزنيد (مانند پاكت نامه) لبههای خمير را به هم بچسبانيد و دوباره آن را به اندازه 15×38 سانتيمتر، باز كنيد.
به همين ترتيب خمير را دو بار ديگر تا بزنيد. اينك خمير را به اندازه 20×30 سانتيمتر باز كنيد و آن را از درازا نصف كنيد و برش دهيد. حالا هر تكه را به 6 قسمت تقسيم نمائيد.
به اين ترتيب 12 تكه خمير خواهيد داشت. اكنون لبههای خمير را با تخممرغ همزده مرطوب كنيد و روی هر خمير، تكهای شكلات بگذاريد. آنگاه خمير را سهلا تا بزنيد (مانند پاكت نامه).
خمیرهای فراهم کرده را در سینی چربکرده بچینید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید.
اکنون رويشان تخممرغ بماليد و آنها را به مدت تقریبی 15 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتيگراد بپزيد همينكه شيرینی خنك شد، رويش پودر شكر بپاشيد.