تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را بادمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آنگاه مواد خشك را در كاسه مناسبی بریزید و كنار بگذارید.
كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس شكر قهوهای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخممرغ كامل، زرده تخممرغ و شیره انگور را درون مایه بریزید و مواد خشك را كمكم بیفزائید. اكنون یكدوم پیمانه از زنجفیل شكری و كشمش را افزوده و مخلوط كنید.
خمیر فراهم كرده را در سینی پهن كنید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آیسینگ فراهم كرده را رویش بریزید و صاف كنید. اینك باقیمانده زنجفیل را روی آیسینگ بپاشید، حدود 30 دقیقه كنار بگذارید تا ببندد و سفت شود.
آنگاه شیرینی را به مربعهای 5 سانتیمتری ببرید.
روش تهیه آیسینگ: شكر قهوهای، شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا كره و شكر آب شوند. آنگاه از روی حرارت بردارید و پودر شكر و وانیل را بیفزائید.