آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مستطيل شكل را به اندازه 20×30 سانتيمتر چرب نمائید.
آنگاه نانها را مکعبی خرد كنيد و در كاسه مناسبي بریزید. كشمش را بیفزائید و مخلوط كنيد.
سپس باقیمانده مواد را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط كنيد و به نانها بيفزائيد.
مواد را خوب هم بزنيد تا نانها کاملاً مرطوب شوند. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بريزيد و ١٠ دقيقه کنار بگذارید.
آنگاه پودینگ را به مدت تقریبی ٤٥دقيقه در فر بپزيد و در صورت دلخواه با سس كارامل میل كنيد.