آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، 1 قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه باقیمانده شکر، کره، تخممرغ و مایه خمیر عمل آمده را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید. حالا آرد را کم کم بیفزائید و هم بزنید تا جائیکه خمیر به دست نچسبد.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. روی کاسه را بپوشانید و خمیر را 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون خمیر را به تکههای 150 گرمی تقسیم نمائید و هر کدام را به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید. آنگاه وسط خمیرها قدری از کرم پسته بگذارید و دو طرف خمیر را به شکل پلیسه تا کنید.
سپس دو سر خمیر را با دست جمع کنید و در سینی چربکرده قرار دهید. حالا روی خمیرها را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید.
اینک روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و پیده را به مدت تقریبی 20 - 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه کرم پسته: پنیر خامهای، پودر شکر، تخممرغ، آرد، پسته و وانیلین را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی تا صاف و یکدست شود.