Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

پیدۀ پسته

پیدۀ پسته

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکر  4 قاشق سوپخوری

پودر مایه خمیر یک و یک‌ودوم قاشق چایخوری

کره 20 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد

آرد 380 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم پسته:

پنیر خامه‌ای 400 گرم

پودر شکر  70 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد

آرد 2 قاشق سوپخوری

پسته آسیاب‌کرده  60  گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

زرده تخم‌مرغ  یک عدد

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، 1 قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه باقیمانده شکر، کره، تخم‌مرغ و مایه خمیر عمل آمده را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید. حالا آرد را کم کم بیفزائید و هم بزنید تا جائیکه خمیر به دست نچسبد.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. روی کاسه را بپوشانید و خمیر را 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

اکنون خمیر را به تکه‌های 150 گرمی تقسیم نمائید و هر کدام را به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید. آن‌گاه وسط خمیرها قدری از کرم پسته بگذارید و دو طرف خمیر را به شکل پلیسه تا کنید.

سپس دو سر خمیر را با دست جمع کنید و در سینی چربکرده قرار دهید. حالا روی خمیرها را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید.

اینک روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و پیده را به مدت تقریبی 20 - 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه کرم پسته: پنیر خامه‌ای، پودر شکر، تخم‌مرغ، آرد، پسته و وانیلین را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیپیده پستهدسر با پستهپیدهدسرهای خوشمزهدسر بهاری تعداد بازديد: 1596 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است