تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و 80 گرم از پودرشكر را در كاسه همزن برقی بریزید و حدود 3 دقیقه هم بزنید تا كمرنگ شود.
حالا پسته، پوست پرتقال، نمك، وانیلین و اسانس بادام را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مایه صاف و یكدست شود. اكنون آرد را اضافه كنید و حدود 30ثانیه هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اینك هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید، به شكل توپ در آورید و با فاصله 2 سانتیمتر از یكدیگر، در سینی بچینید. سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
حال شیرینی را از فر درآورید و 10 دقیقه در سینی خنك كنید. اكنون باقیمانده پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و هر بار 5-6 عدد از شیرینیها را به آرامی در پودر شكر بغلتانید.
به گونهای كه لایه ضخیمی از پودر شكر اطراف شیرینی را بگیرد. همینكه شیرینیها خنك شدند یك بار دیگر آنها را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.