تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر تو خالی به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه بپزید. حالا روی شیرینیها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.
روش تهیه مواد رویه: شیرعسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیماندهاش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.